Tosti-blog uit groep 5

Een tosti. Iedereen kent het en veel mensen houden ervan. En dit geldt natuurlijk ook voor kinderen! En voor de meester 😉

Ik neem u even mee in het leven van een kind uit groep 5. Elke kleine pauze (rond 10.15u) loopt meester Nathan de klas uit met een broodje op zijn bord. Na enkele minuten komt hij de klas weer in met een tosti die een verrukkelijke geur in het lokaal verspreidt. Watertandende kinderen kijken begerig naar de tosti, maar worden elke keer teleurgesteld; de tosti verdwijnt in de mond van meester Nathan.

Helaas voor de kinderen, blijft het hier niet bij… Rond 12.30u loopt meester Nathan weer de klas uit. Net als in de kleine pauze komt hij ook nu weer terug met een lekkere tosti! De kinderen houden het niet meer! Het is oneerlijk en de kinderen willen dit ook.

Maar…

De afgelopen paar weken liepen in groep 5 twee aspirant-leerkrachten mee. Zij hebben geweldige lessen gegeven aan de kinderen, maar ze zagen ook wel dat die tosti’s wel erg aantrekkelijk waren voor de kinderen. Toen meester Jorick en juf Anne-Ruth afscheid namen van groep 5, kreeg de meester een cadeau. En u raadt het misschien al:

EEN TOSTI-APPARAAT VOOR DE KINDEREN UIT GROEP 5!

Na de voorjaarsvakantie zal er in groep 5 elke week een tosti-dag gehouden worden, waarop de kinderen ein-de-lijk ook kunnen genieten van hun felbegeerde tosti’s! Wat zal het lekker ruiken en smaken in groep 5!

Nelleke de Heus | 17 februari 2023 | Bovenbouw, Groep 5

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Groeien doen we samen!

School met de Bijbel

Kerkeland 55

3947 MV Langbroek

0343-561250

directeur@smdblangbroek.nl