Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.Groeien doen we samen!

27-11-2018
In onze collectieve ambitie verwoorden we onze stip op de horizon.

De collectieve ambitie beschrijft onze gezamenlijke kernwaarden.

Onze gezamenlijke kernwaarden zijn:

verbondenheid /samen, zorg, uniciteit, kwaliteit.

Dit hebben we verwoord in ons motto:

 

Groeien doen we samen.

 

Wij willen samen school zijn. Er is geen strijd, geen tweespalt en er zijn duidelijke lijnen en duidelijke afspraken. Op onze school respecteren we elkaar. Onze school is een school met een duidelijke christelijke identiteit. De Bijbel en de uitlegging ervan in de Drie Formulieren van Enigheid is onze grondslag. Daar vinden we elkaar. Alleen op die manier, met hulp van de Heere God, kunnen en mogen we groeien.

 

We mogen groeien in de omgang met elkaar, we mogen groeien in onze ontwikkeling, zowel op leergebied als sociaal emotioneel gebied. We mogen groeien in het leven met de Heere en, zo Hij het geeft, mogen we groeien in geloof. Het motto zegt dat we een startpunt hebben en dat we niet willen blijven stilstaan. Nog sterker uitgedrukt: we kunnen niet blijven stilstaan!

 TOP

OS-Scholenpakket CMS - Helder voor iedereen!